Restitutiebeleid

We hopen dat het niet zover komt en dat uw bestelling naar wens is. Maar als dit niet het geval is kunt u uw artikel binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden terugsturen. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Wij vragen u hiervan melding te maken voordat u het product naar ons retourneert. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn helaas wel voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. We bieden ook de mogelijkheid aan om uw retourzending te verzorgen tegen de op dat moment geldende tarieven van onze vervoerders. Neem contact met ons op om gebruik te kunnen maken van deze service. 

Wanneer we jouw retourzending ontvangen in ons magazijn wordt deze eerst gecontroleerd door onze retourafdeling. Na deze controle maken we het bestelbedrag direct over. Het kan maximaal 72 uur duren voordat je het bestelbedrag terugziet op jouw bankrekening.

Indien één of meerdere van de geleverde producten beschadigd of defect, neem dan direct contact met ons op. Wij zorgen dan voor een passende oplossing!