Zakelijke Houten Wandpanelen

Wilt u het uiterlijk van uw werkplek veranderen? Onze houten wandpanelen bieden verschillende innovatieve mogelijkheden om een anders zo saaie ruimte te verfraaien. De 3D-wandpanelen van DC Goodyz bieden een luxueuze en elegante uitstraling voor elke bedrijfsruimte. Houten wandpanelen zijn gemakkelijk te installeren en geven elke kamer een spannende nieuwe dimensie. Niet alleen geven ze muren een compleet frisse uitstraling, maar ze zijn ook nog eens betaalbaar!

De duidelijke, geïllustreerde montage-instructies maken het installeren van onze wandpanelen eenvoudig. Door de zorgvuldigheid die wij betrachten zijn al onze wanden direct herkenbaar aan hun strakke afwerking. Heeft u vragen over de montage van de wandpanelen? Bekijk onze video.

Of heeft u zelf ideeën ontwikkeld voor 3D panelen en wilt u hulp, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!Zakelijke 3D Designpanelen

DC Goodyz biedt betaalbare kunst die kan worden geïnstalleerd in kantoorruimtes, restaurants of hotels. De houten panelen bieden een gemakkelijke manier om uw muren aan te kleden en de ruimte aangenamer te maken voor relaties en klanten. DC Goodyz gebruikt natuurlijke materialen om warmte te creëren, en het strakke ontwerp zorgt voor een moderne uitstraling. Op verzoek kan het bedrijf elk model in bijna elke gewenste kleur bestellen, zodat het altijd past bij het kleurenschema van uw interieur.

De houten wanddecoratie van DC Goodyz is een slimme aankoop: de hoge kwaliteit en de scherpe prijs maken het toegankelijk voor elke bedrijfsruimte. 3D-wandpanelen zijn niet alleen geschikt voor uw eigen huis, maar ook ideaal als het gaat om het decoreren van muren in hotels, restaurants, kantoorruimtes en andere commerciële ruimtes. Dit komt doordat onze authentieke houten wandpanelen een element van rust en sfeer bieden die elke ruimte waarin ze worden geïnstalleerd zal vullen.

Een wandpaneel van hout zorgen voor warmte, maar hun strakke design zorgt ook voor een moderne uitstraling. En laten we eerlijk zijn: 3-dimensionale wandpanelen zijn effectiever in het creëren van een gezellige werksfeer dan gewone witte muren! Omdat het reliëf van 3D-wandpanelen ruimtes groter doet lijken, zijn ze ideaal om kamers ruimer te doen lijken. En omdat hun oppervlak gemaakt is van een niet-absorberend materiaal en bestand is tegen krassen of vervagen, zijn ze onderhoudsvrij!

Door uw bedrijfsruimte te bekleden met onze wandpanelen krijgt uw bedrijfsruimte direct een professionele en zelfverzekerde uitstraling. Het geeft klanten het gevoel dat ze te maken hebben met een betrouwbare, competente organisatie. En natuurlijk zet deze positieve indruk de toon voor toekomstige interacties tussen u en uw klant.

Wandbekleding speciaal voor uw gasten

De kunstinstallatie Green Wall van DC Goodyz is een perfect voorbeeld van het soort decor dat u in een exclusief hotel, restaurant of café aantreft: het spreekt zoveel mogelijk gasten aan en geeft ze het gevoel dat ze in iets bijzonders zijn.

 

Ontdek Innovatie in Decoratie

Onze houten wandpanelen van hoge kwaliteit zijn zowel inspirerend als betaalbaar.Bekijk de voorbeelden in onze winkel om zelf te zien - neem dan contact op om zakelijke mogelijkheden met ons te bespreken!

Bestellen bij DC Goodyz

Heeft u interesse in de panelen? Bestel eenvoudig via onze webwinkel, of neem contact met ons op om uw wensen door te geven. Wij kunnen bijvoorbeeld helpen bepalen welke stijl en afmetingen het beste bij u passen en zelfs de kleuren kiezen! Nadat u onze diensten heeft aangevraagd, maken wij graag een gratis offerte. Als de prijs u eerlijk lijkt en acceptabel voor uw budget, kunnen we direct aan de slag.

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing